sorry | Cik Siti

Sunday, 28 August 2011

sorry

assalamualaikum and a very good afternoon...
sorry sebab da lama tak update.....aku kena taip cepat2 sebab internet connection kat umah ni ada problem sikit.....sejak aku balik umah sampai sekarang, streamyx aku buat hal......haiya.....nak on9 pun susah da sekarang....so, kat sini aku nk mengucapkan SELAMAT HARI RAyA MAAF ZAHIR N BATIN kepada korang2 yang sedang membaca blog aku.....

nanti ada continuation entry ni lepas aku balik daripada kampung...hopefully masa tuu streamyx da ok balik.....


p/s : masa streamyx aku prob baru la en.nuffnang nak bagi BE....alamatnya tak berjalan la BE aku tuu..... -_-...
tapi tak pa la...TQ nuffnang.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...