Tutorial : cara untuk follow blog | Cik Siti

Saturday, 15 March 2014

Tutorial : cara untuk follow blog

Assalamualaikum...

agak ramai kan yang tak boleh follow blog orang lain.....

ini cara-cara untuk follow secara "manual"

1- pergi kat "more options"
2- tekan butang follow yang macam dalam empat segi merah dalam gambar tu...

credit to Emas Putih


p/s : aku punya still tak boleh...sebab sign in pun tak boleh...so memang tak sampai la dekat step more option tu...huhu...aku sampai sini je yang boleh...

tengok gambar di bawah...



lepas tu terus keluar benda ni....huh!



untung la kepada sesapa yang still boleh follow orang...aku hanya boleh follow pakai Google + je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...