Contest Gambar #Candid By Sharina | Cik Siti

Sunday, 23 March 2014

Contest Gambar #Candid By Sharina


KLIK BANNER di atas UNTUK JOIN!
>>Contest Gambar Candid<<
Suka snap gambar? mari hantar gambar candid korang di Contest Gambar Candid dan ceritakan kenangan anda di dalam gambar..banyak hadiah menanti anda
Gambar Candid Saya :
Ceritanya bermula........
Contoh sahaja : Tengah saya khusyuk tengok hp, tiba2 ada orang snap, tak perasan langsung, boleh pula tersenggih, macam tau2 ja dia snap..haha..luv this picture !!
Penaja Rasmi
Opzzpinky | Se-Shop | Amy Syeera | Raja Farah | Hazrina | Khalil | Mieya | Mama Darwish | Ieya | Liyliz | Paly | Nadia | Hawa | Fadzlun | Saliza | Nazirah

Cik Siti berfogging....maybe this is the first and the last time carry this heavy thing....bukan calang-calang orang boleh angkat benda ni..so, memang bertuah gak la dapat pegang dan angkat benda ni.....fogging apabila hanya ada case denggi sahaja...bukan main ikut suka sembur...sebab apa aku boleh pegang benda ini?? sebab aku sekarang posting Public Health...posting yang kena melibatkan diri dengan orang awam...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...