Public Health Posting | Cik Siti

Friday, 14 March 2014

Public Health Posting

Assalamualaikum



first time buat sambal belacan, dipuji oleh Encik B...sampai mintak lagi la lepas tu....ni sambal belacan hari terakhir aku buat kat dia...next week mungkin ada lagi la sambal belacan....sambal belacan with love kononnya...sebab letak dalam bekas bentuk love...hahhaha....

back to the real story i wanna share with u all....dah minggu ke 6 aku posting Public Health ni...posting yang memenatkan dan paling interesting sebab boleh berjalan sana sini....actually penat jugak la...sebab nak kena pegi kilang itu ini, pegi Klinik Desa, pegi tempat proses air dan macam2 lagi la....




kat atas ni gambar masa Intervention Program kat Kampung Paya Tok Betok, Kulim, Kedah...Alhamdulillah everything just find...memang ikut perancangan....tak ada yang diluar batasan kami...



gambar kat atas ni pulak last Monday punya cerita.... Fogging time, memandangkan kat Kulim ni banyak case denggi...so, memang kena fogging la kan...benda yang aku pegang tu agak berat, tapi tak la berat sampai nak patah tangan....and agak scary pegang benda tu sebab diaorang cakap pembakaran dia hampir 1000 darjah celcius kat dalam tu...nak buat kek pun tak sampai panas cam tu.....tapi apa2 pun aku selamat la...tak dak benda yang tak diingini berlaku pun...relaks ler brader.....next week ada presentation then, exam....

so that's it for now....until i write again....sayonara.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...