Perihal Bomoh MH370 | Cik Siti

Friday, 14 March 2014

Perihal Bomoh MH370

Assalamualaikum...

korang mesti dah baca kan Biodata Bomoh yang dok buat ritual untuk mencari pesawat MH370...sebab aku tengok tersebar luas jerr pasal biodata bomoh tu....

sapa yang belum baca, moh kita baca beramai-ramai....
boleh baca tak? aku printscreen dari SINI...kalau tak boleh baca sila click untuk tumbesaran....dan sila focus kat dalam empat segi warna merah tu.....then tengok gambar di bawah ini...


macam ada PENCANGGAHAN FAKTA ja...SO APA PUN TAK BOLEH!!

disebabkan bomoh ni la, Malaysia ditertawakan oleh dunia....JAKIM baru nak bertindak selepas beberapa hari cerita pasal bomoh ni tersebar....seperti "paku dengan penukul jer"..padahal benda ni dah terang2 kot...dah berleluasa dalam laman sosial....yang peliknya, apa tindakan JAKIM kat bomoh tu? yang aku tengok, JAKIM dok ada kat KLIA...memang sah2 la tak ada ritual dah kat situ....kenapa tak tangakp je bomoh tu....nampak sangat khurafatnya bomoh tu....tapi nothing happen...hurmmmmmm

#Pray4MH370



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...