Kenapa tak boleh follow guna Google Friend Connect ni? | Cik Siti

Saturday, 15 March 2014

Kenapa tak boleh follow guna Google Friend Connect ni?

Assalamualaikum...

Semalam aku ada join GA by Emas Putih kat SINI...then bila part nak follow sponsor2 tak boleh plak....ha sudahhh....jadi cenggini...






kat atas ni adalah kronologi kejadian...

so cam na? ada sesapa boleh bagitau solution tak???memang terbantut la segala segmen / GA aku nak join....tapi GA Emas Putih aku dah terjoin...dan sebelum due date, aku nak follow sponsor2 ni....

any idea?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...