iflix (Asia's version of Netflix) | Cik Siti

Friday, 29 May 2015

iflix (Asia's version of Netflix)

Assalamualaikum



Korang yang suka sangat tengok movie online, boleh la try ni. Dia ada free trial 14 hari. Then kalau korang nak continue, korang just bayar RM8 setiap bulan. Murah kan?

Kalau kat oversea sana, depa guna Netflix. iflix ni macam adik kepada Netflix la. Tapi untuk Asia ja. Netflix tak dak kat negara kita.


gambar ehsan daripada member aku

Apa yang best iflix ni?

- Unlimited access to thousands of hours of TV shows and movies (tengok la puas2 sampai muntah hijau)
- tak dak iklan bagai sampai penuh screen
- boleh cancel online anytime ja

So, apa tunggu lagi. Langgan la sekarang


Ni LINK dia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...