Happy Mood Turn On | Cik Siti

Thursday, 20 November 2014

Happy Mood Turn On

Assalamualaikum


Hari saja dapat 3 order dari orang yang berbeza. Order apa? Order Chocolate Lava Cake in jar la.

1- Order untuk esok. For hantaran katanya.
2- Order untuk petang tadi. COD area Sungai Petani
3- Order untuk 30 November 2014 nanti.

Alhamdulillah.




Sapa yang tak happy kan dapat order macam pisang goreng panas yang jual tepi jalan tuh. Walaupun tak banyak sampai boleh beli iPhone, tak kesah la. Ni pun dah happy tak terkira. Rasa macam nak buat kenduri 3 hari 3 malam ja bagi makan Chocolate Lava Cake ni. Heeee

Biar sikit, lama-lama jadi bukit.

Korang yang berminat, boleh la ke page INI atau directly contact aku 0123014118 (SMS/Whatsapp?

#chocolatelavacake #cakeinjar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...