what u will do..... | Cik Siti

Monday, 9 January 2012

what u will do.....

assalamualaikum and a very good morning....
pagi2 buta macam ni la buat aku pikir banyak benda.......tadi aku terpikir ni.......apa korang akan buat kalau korang(perempuan) bawa kereta sorang2 kat tempat yang sunyi......tak kesah la waktu bila pun........and then ada orang nak mintak tolong......what u will do????
jawapan aku senang ja.....bawak ja kereta..buat2 tak nampak orang tuu......tapi kan...bila kita pikir2 balik.....if let say kita ada kat tempat orang tuu.....kita nak perlukan pertolongan...tapi tak dak orang nak tolong.....
huh...macam mana plak tuu.......tu la...zaman sekarang ni banyak yang tak boleh dipercayai......kena berwaspada........a little bit scary if u ask me......pikir thousands times nak tolong orang tuu ka tak........
hurmmmmmmmmmmm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...