HOLIDAY at LANGKASUKA! | Cik Siti

Sunday, 29 January 2012

HOLIDAY at LANGKASUKA!

assalamualaikum and a very good morning.....
hey guys and girls....lama kan aku tak update blog ni....agak2 bersawang tak????huhu......aku cuti seminggu untuk chinese new year neyh.....disebabkan cuti ni ja yang ada untuk aku, adik2 and parents aku berkumpul and pergi bercuti.......heheh.......cuti kat manakah??? cuti kat langkawi...^_^ .....errr....buat macam tak pernah pergi plak LANGKAWI....padahal langkawi tuu la KAMPUNG aku........tapi kali ni balik langkawi jadi pelancong.....hahaha....5 hari kot aku dok kat langkawi tu......nanti la aku cerita pasal cuti aku tuu k....skrang tengah bz sangat sebab cuti pun da nak abes....nak wat assignment segala yang tak siap...huhu.....

before pergi cuti......kitaorang (budak2 MD UKM AUCMS 2nd year) ada buat program khidmat masyarakat dekat Baling kedah...masuk paper lagi kot.....

nampak mcm smurfs kan kan kan......semua kaler biru buat kerja....comel ja.....^_^


p/s : nama langkawi tuu diambil daripada LANGKASUKA......;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...