kanak2 berjaya keluar dari kubur sendiri... | Cik Siti

Monday, 21 November 2011

kanak2 berjaya keluar dari kubur sendiri...

ntah la aku nak pecaya ka tidak.....kalau da ditanam hidup2 confirm2 la masa bernafas tuu kita akan tersedut sekali dengan tanah...and lung akan di penuhi oleh tanah....ini termasuklah klau kita pengsan sekalipun....kita tetap bernafas melalui hidung....melainkan kita menahan nafas....but it just for a few minutes.....(tapi kalau kita pengsan, mana kita sedar.....and mana blh kita tahan nafas....kan kan kan....)erm...tapi apa2 pun, Allah Maha Besar lagi Maha Mengasihani......so it is not impossible la such thing can happen....
korang baca la artikel dia...ni aku just give my opinion ja....huhu




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...