what do u think? | Cik Siti

Friday, 4 November 2011

what do u think?

assalamualaikum and a very good morning...
eyh tak tdo lagi ka???? esok my mom cuti, so maybe malam ni kena tido awal sebab maybe dia nak ajak gi jalan2....hahaha.....

okay, aku nak tanya sikit boleh...???

what do you think when today is your birthday and ur BF post to ur FB wall this sentence ' happy birthday sayang....i love you so much...' and then, this girl (ur BF just anggap dia sbg best friend) send sms to ur BF yang mengatakan dia terasa sangat2....apa yang korang rasa??? tell me....

what do u think when someone that know other people only 4months(maybe tak sampai 4 bulan pun) judge u and maki hamun u sbb korang tak dapat kapel ngan dia.....padahal tak kenal sangat pun....haish.....

what do you think seorang perempuan sanggup hancurkan kebahagian perempuan lain demi diri sendiri???pmpuan ni la aku paling benci.......

aku malas nak merepek panjang lebar.....korang just komen ja kat entry ni...bagi pendapat korang...lalalala....


p/s : jangan la tido lewat2....nak jadi macam aku ka?? mata da jadi panda kot....huhu



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...