acne @ zit @ JERAWAT!!!! | Cik Siti

Sunday, 6 November 2011

acne @ zit @ JERAWAT!!!!

assalamualaikum and a very good morning....

masa study week hari tuu, jerawat da mula tumbuh kat muka aku......ingatkan lepas final da tak dak la...tgk2, lagi menjadi jadi.....subur sangat ka muka aku ni untuk pertumbuhan jerawat??? eeeuuuuuuu....
tadi memang tahap maximum la....sebab jerawat tumbuh kat dagu....cam ni....
urghhhh....sakit gila babas la......
lepas tuu aku buat cam ni plak....
--
--
ha, amekaw!!!! 
(kanak2 jangan cuba ini di rumah ya....haha)
lagi orang kata jangan buat, benda tuu la yang best untuk buat....at beginning rasa puas la....tapi lepas tuu, pikir balik, confirm la ada bekas parut + hitam...haiya.....tuu la....nyesal kemudian tak dak guna da....
padan la muka....ish2...

sesapa ada tips tak tak nak bagi ada kesan jerawat kat muka????

naseb baek tak jadi macam ni....hahhahah.....
jerawat aku just tumbuh dekat dahi and dagu ja...kat pipi tak dak la plak...lalala


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...