Buaian Besar Tumbang Di PD Waterfront | Cik Siti

Monday, 7 December 2015

Buaian Besar Tumbang Di PD Waterfront

Assalamualaikum


Port Dickson : Seorang wanita parah manakala 2 lelaki cedera ringan apabila buaian besar tumbang di sebuah tapak pesta di PD Waterfront di sini, tengah malam tadi. (SUMBER)

Pagi tadi bangun, terbaca la pasal berita ni. Benda macam ni dari dulu lagi aku dok imagine masa pergi Pesta Penang and also pergi Genting Highland. Tumbang la, terpelanting la. Ni semua sebab tengok Final Destination. Huh!

Menakutkan la weh. Rasa macam murahnya nyawa kau. Sebab kau beli tiket naik tu pun belum sampai RM100. Ke dah naik harga dah? Sorry la, aku dah lama tak pergi tempat-tempat macam ni. Sebab aku selalu imagine yang bukan-bukan. So I decided not to go. Or to ride things like this. Kalau mati, sia-sia ja. Haish.

In the future pun, aku akan elakkan bawak anak-anak pergi tempat macam ni. Sebab ada semua orang suka buat duit, tapi bukan semua orang yang nak check everything betul-betul selamat. Yang diaorang tau, nak duit ja.

But who knows kan. Benda dah nak jadi. So pihak-pihak yang berkenaan, diharapkan selenggara la permainan-permainan yang korang tawarkan tu. Make sure semua selamat. And after doing that, and if anything happen, people will not blame you.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...