8Share Cash Out | Cik Siti

Monday, 7 December 2015

8Share Cash Out

Assalamualaikum

8Share ni satu website yang membolehkan korang share everything yang diaorang tawarkan kat korang. Bila korang share, and ada orang click your advertisement, then korang akan dapat la 20sen for each unique click. Furthermore, it's FREE. Buta-buta ja boleh dapat duit free. Just keep sharing your special (diaorang panggil iklan diaorang "special)

Aku dah lama kot join 8Share ni. Sampai ni cash out kali ke berapa pun dah tak ingat. More than 3 years kot.

So now, nak cash out


Dia ada step-step dia lepas cash out. Aku dah melepasi step 1 which is PENDING. Dah almost 3 minggu baru nak VERIFIED.

Selalunya tak jadi macam ni. Memandangkan tahun ni jarang cash out, sebab tu terlupa satu benda ni. 8Share akan tengok kita punya cash out pada hari Isnin and Rabu pada minggu pertama dan ketiga each month. That's why la lama sangat aku tunggu. Huh!! Lepas click "cash out" baru teringat benda ni.

Tapi tak pa la. Sebab aku nak guna duit cash out ni pun bulan 1 nanti. Sebab nak beli cat rumah dengan barang-barang untuk decorate bilik tidur masa masuk rumah baru nanti. hee

Ouh, by the way. Sapa yang nak join 8Share ni. Korang boleh click SINI untuk register. Join je. tak rugi pun. Korang boleh share whenever you want. Berapa banyak korang nak. Semuanya depends on you. Kalau nak banyak duit, mesti la kena usaha. Same goes here. Lagi korang berusaha share, lagi banyak la korang dapat.

Kalau tak tahu and nak aku cerita lebih lanjut, boleh terus add aku kat FB, then korang tanya la apa yang korang tak paham. ok?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...