A & S Enterprise | Cik Siti

Thursday, 26 September 2013

A & S Enterprise

Assalamualaikum


Nampak dak kat atas tu????


benda apakah itu?? actually aku dah daftar syarikat sendiri....syarikat ni aku kongsi dengan encik belalang...weeehheee.....

mimpi apa pulak cik siti nak buka syarikat sendiri????
benda ni bukan tetiba ja aku nak ada syarikat sendiri...tapi benda ni dah lama dah pikir....awal tahun 2013 lagi aku dah pikir...cumanya tak ada masa lagi masa tu....tu pun encik belalang yang suggest kan suruh daftar nama company....

so now, hajat dah tercapai.... A & S Enterprise diberi nama....dan jenis perniagaan yang kami jalankan adalah seperti di bawah :-
 - perkakasan alat komputer
 - barang kesihatan dan kecantikan
 - restoran dan katering
 - pengurusan majlis (event management)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...