VIRAL : Budak Lahir Tahun 90an Sila Mereput | Cik Siti

Saturday, 17 December 2016

VIRAL : Budak Lahir Tahun 90an Sila Mereput

Assalamualaikum

Sekarang ni zaman semua nak viral. Aku sampai takut la tersalah parking, or terparking atas line kuning, semua cepat ja nak ambil gambar masuk FB. Lepas tu, pakat2 dok share. Scary weh

Baru-baru ni ada yang dok viral pasal Budak Lahir Tahun 90an Sila Mereput. Because kids nowadays baru 16tahun dah lawa2.

Then, semua pakat kata itu ini. Yes memang tak di nafikan pun budak2 zaman sekarang memang cantik2. Kalah aku yang 25 tahun nih. Tapi this girl named ImanNadieyaHassan ni status dia memang menyirap la. Tak perlu la suruh mereput, kami ada banyak kerja lain la nak buat. We have responsibilities la.

Benda ni viral, semua pakat dok kata macam2.

But you know what, those girls yang ada dalam gambar tak upload status macam tu pun. This Iman girl who stole the picture and up status mintak kaki.

Korang scroll kat bawah ni, nanti ada video. Dalam video tu la yang teh ORIGINAL girl yang up status ORIGINAL.






THIS IS THE ORIGINAL STATUS (down)

Tak pasal2 famous pulak budak2 ni. 



So, this is the video. Tengok la sampai habis.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...