Cash out 8share kali ke-3 | Cik Siti

Thursday, 1 August 2013

Cash out 8share kali ke-3

assalamualaikum....

ni kali ketiga aku cash out 8share....




yang kat bawah ni adalah amount yang aku dah cash out sejak aku join 8share or dulu orang panggil Says....


kalau korang nak join, boleh click SINI dan sign up secara PERCUMA!!!


kalau korang nak guide macam mana cara-cara nak sign up or macam mana nak guna 8share ni, korang boleh la tanya aku kat SINI


nak mintak tolong click SINI, SINI dan SINI boleh?

thanks


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...