cara lain untuk dapatkan duit selain 8share | Cik Siti

Saturday, 3 August 2013

cara lain untuk dapatkan duit selain 8share

assalamualaikum....

tau tak pasal blin.gd ni?
dia sama jugak macam 8share, churp churp....
kalau korang nak join, boleh la klik SINI



  1. Daftar dahulu akaun Blin.gd nie. boleh guna akaun Facebook dan juga Twitter untuk daftar. Daftar di sini yerr Sign up
  2. Lengkapkan maklumat yang diperlukan.
  3. Pergi ke home dan click share untuk share iklan yang di sediakan macam gambar dibawah
  4. Ikut arahan yang diberikan dalam iklan tersebut dan post kat facebook
  5. Copy link status yang anda post tadi, kemudian masukkan dalam ruang yang disediakan macam gmbar dibawah.
  6. Click Submit
  7. Done...mudah jea kan. Tunggu apa lagi, bertindaklah sekarang untuk masa depan yang lebih cerah,huhuhu.

korang boleh klik SINI dan SINI

mengenai 8share...klik SINI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...