MD AUCMS vs MD UKM-AUCMS | Cik Siti

Tuesday, 25 October 2011

MD AUCMS vs MD UKM-AUCMS

assalamualaikum and a very good evening....
apasal tajuk aku MD AUCMS vs MD UKM AUCMS??? disebabkan ada budak ni tanya aku, so, aku jawab la....sama ka both course tuu??? jawapannya adalah, TAK SAMA.....memang both belajar dekat AUCMS but, MD UKM AUCMS, when u grad one day, u will get  UKM certificate....but if MD AUCMS, when u grad, u will get AUCMS certificate and it's actually NOT THE SAME....kalau nak tau sistem belajar, aku sendiri pun tak tau sistem belajar MD AUCMS macam mana....sebab program tuu tak mula lagi....and for sure, bukan macam MD UKM AUCMS la.....sebab MD UKM AUCMS totally like MD UKM in UKM itself....except for the lecturer yang ajar....tuu ja......the exam is from UKM.....bukan lecturer AUCMS yang buat....and for MD AUCMS, korang punya soalan nanti dibuat oleh lecturer AUCMS sendiri.....rasanya lecturer yang ajar MD AUCMS and MD UKM AUCMS is the same..i think so...sebab lecturer kitaorang tgh bz nak prepare utk kemasukkan first batch MD AUCMS this NOVEMBER....huhu...ada apa2 lagi soalan? u can just leave ur comment....sekarang da tak bz.....sebab baru lepas final....so make urself free la k...^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...