1000 men quit smoking in a year | Cik Siti

Friday, 18 April 2014

1000 men quit smoking in a year

Assalamualaikum

study showed that every year 1000 men will stop smoking...

nak tau kenapa tak???
sebab 1000 orang dah mati kerana merokok...sebab tu la mereka berhenti merokok....this is what my lecturer told me....



tengok gambar di bawah ni

poster ni GAGAL...kenapa aku cakap macam tu??? sebabnya, korang tengok la rokok tu, dah bengkang bengkok kan.... some people will read this as "Tak Nak Rokok Bengkang Bengkok"

hahahha...betul tak apa yang aku cakap...sapa yang nak rokok yang dah jadi bengkang bengkok kan... =P
selamat berehat di rumah bagi yang bercuti.... ^_^


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...