Spring's Leaf Cafe | Cik Siti

Friday, 28 June 2013

Spring's Leaf Cafe

assalamualaikum...

actually ni kali kedua aku makan dekat Spring's Leaf Cafe...tapi yang pertama dulu aku makan dekat Spring's Leaf Cafe kat Alor Setar....yang kali ni pulak aku makan dekan Sungai Petani....




concept : open kitchen...cantik kot kitchen diaorang...bersih....suka2 ^_^

ni pulak Chicken Baked Pramigiana....seriously sedap sangat...tapi yang first time aku makan lagi sedap...sebab si dia yang buatkan...hehehe

p/s : baget nak gi minum2 ja kat spring's leaf cafe ni...tengok si dia pesan Chicken Baked Pramigiana and ice cream...semua tu favorite aku kot...takkan nak tolak...heee



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...