saat2 terakhir~~ | Cik Siti

Sunday, 18 March 2012

saat2 terakhir~~

assalamualaikum and hye guys and girls.....
sekarang jam menunjukkan pukul 5 petang......(aku buat mcm korang tak dak jam ja kan)....apa2 pun aku nak bagi tau jugak la.......less than 24 hours to go....untuk berjuang di medan peperiksaan........damn, i'm so scared right now..........ya Allah permudahkan la hambaMu untuk menjawab soalan2 exam pada esok hari dan juga hari2 seterusnya....amin.....
as u all can see, meja study aku penuh dengan pens, highlighters........tension tengok nota yang hitam putih...sambil study, sambil warnakan nota...hahha....ni baru tgk meja study....tak tengok lagi katil....katil da macam meja study ja aku tengok...notes penuh.......urghhhhhhhh.....lepas abes exam nnt, benda first nak buat, kemas bilik yang da macam tonkang pecah....then tido...........need some sleep......=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...