balance diet cik siti.... | Cik Siti

Friday, 30 March 2012

balance diet cik siti....

assalamualaikum and a very good afternoon ladies (guys kalau yang baca entry ni sekarang, sila pergi solat jumaat k)



ok.....korang nampak tak pic kat atas tuu???? kalau dulu cakap ja healty diet, mesti bentuk pyramid bermain main difikiran....hahahha.....kadang2 sapa yang susah imagine mcm mna nak makan healthy diet, memang takkan dapat tangkap la macam mana......susahkan nak letak pyramid tuu atas plate kita.......sesetengah orang fikir yang kita patut makan setinggi pyramid tuu....tak ke naiya nanti...nak healthy diet...tgk2 teroverdose makan sebab salah tafsir......





kalau yang macam ni baru la betul...memang formal sangat.....huhu

jom tengok cara cik siti punya healthy diet.....
mak aku cakap.....buat macam bentuk mickey mouse.....hahhah....so ni la hasilnya.....memandangkan pinggan kita ni bulat....tak dak bentuk macam mickey mouse...so, aku transform kan dia jadi muka orang....tengok la kat atas tuu....hahhaahhaha



TRY la....it's for ur own good ^_^


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...