learning... | Cik Siti

Sunday, 19 December 2010

learning...

assalammualaikum...
sekarang ni aku tengah belajar cara2 utk design blog aku....thanks to nort (kawan aku) sbb banyak sangat tips yang dia bagi......hehe...klau nak tau, visit la blog dia....memang takkan rugi la.....apa yang aku blajar ?? :

1. belajar cara buat my own header...walaupun header aku tak cantik sgt, tapi ok la utk permulaan...tapi yang header neyh, aku tak ikut nort punya....tapi aku just pkai picasa ja...edit picture, then upload masuk dalam blog...

2. aku belajar cara2 nak tengok muka anak aku....haha(apa la).....http://www.morphthing.com/ sapa yang teringin, try la usha website tuu....

macam2 la aku belajar....time by time korang leh tgk blog aku sentiasa berubah ubah....sbb aku neyh dalam proses mengenal blog.....hehe....


aku yang sepatutnya baca buku and wat notes, leyh pulak terhempas kat blog neyh.....ok la....nak sambung study........


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...