form 1 until form 5 | Cik Siti

Sunday, 5 December 2010

form 1 until form 5

form 1 aku sekolah kat SMK bakar arang....sampai form 3.....member2 aku kata aku neyh NERD!! hahha ( gelak sambil guling2 ).....NERD ka aku neyh??? huh...korang lebeyh knal aku....but i noe myself better...^_^.....hurm...maybe sbb aku kawan ngan budak yg suka baca buku kot...so aku terikut ikut la....nama dia Aini Zulaikha.....best kot kawan ngan dia....dia slalu tanya aku sal MATH....dia slalu tnya cikgu klau dia tak paham....n aku plak slalu ekut.....klau aku nk p tnya, mmg jgn harap la....aku neyh PEMALU sikit.....x_x....heheh...

kenapa aku cakap sampai form 3 ja???? sbb masa form 4, lyfe aku agak COMPLICATED sket.....sbb tyme abes PMR, aku ekut ayah aku g blayar AGAIN!...huhu....kali neyh aku ngan adek aku yg nombor 2 ja yg ekut....kami g germany,netherland n england.....fuh...sgt2 BEST!!!!!!!!!!!!!! n tyme result PMR kuar, aku ada atas kapal.....aku mimpi aku dapat 7A 1B.....2 kali kot aku mimpi bnda yg sama.....n GUESS WHAT I GOT!!! 8A.....HAPPY!!!!!!!!!

then tyme aku balik M'sia, aku dapat tawaran gi MRSM.....aku harap sgt aku dapat MRSM langkawi......tp, aku dapat MRSM taiping.....org kata MRSM taiping, top 3 among the MJSC (MARA Junior Science College)....so, aku pn p la.....engt best la masuk asrama....tp, aku just bertahan 4 bulan ja kot...hehhe....at least, ada gak title ex MRSM.....ops....lupa nk gtau, sblm aku msk MRSM tuu, aku ada jmpa mamat neyh....bdk skola rendah aku....tak tau tiba2 dia masuk skola SMK bakar arang...dia yg tegur aku....penting gak la bdk neyh..sbb tuu aku cita.....okok...kita sambung balik, masa aku kuar MRSM taiping tuu, aku study balik kat skola lama aku....smk bakar arang......then, jmpa balik mamat neyh...ada ka patut dia tak prasan aku slama 4 bulan aku tak dak kat skola tuu...ish2........

aku ada masuk kuiz pelancongan.....just cuba naseb peringkat daerah....hehe...tgk2 aku dapat gi sampai peringkat kebangsaan.....aku just jadi penyokong negeri KEDAH....penyokong pn penyokong la....asalkan aku ada sijil penyertaan PERINGKAT KEBANGSAAN....^_^............aku gi sepang smata mata nk gi mnyokong.....hahahhah.....dlm masa yg sama, member2 aku bertarung utk FINAL.....tyme aku nk balik mai kedah, mamat tuu SMS aku.....dia kata .... "eimah, ang leyh tolong aku tak...aku tak tau soalan neyh...add math.....tolong weyh...plzzz"....aku pn wat la solution kat dia....naseb bek soalan tuu aku reti wat.....n klau korang nk tau, aku neyh mmg tak leyh tulis or baca klau dalam kenderaan.....sbb nnt aku PENING.....pening bukan sebarang pening..neyh pening sampai nk muntah2.....tp tak tau la tyme tuu cam na leyh pulak tolong mamat neyh............

nanti aku sambung balik cita sal mamat neyh...sbb mamat neyh bkn sampai sini ja...panjang lagi..........huhu..........................
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...