Cik Siti Dah Kahwin | Cik Siti

Wednesday, 22 November 2017

Cik Siti Dah Kahwin

Assalamualaikum

Ingat lagi kat Cik Siti tak? dah 11 bulan kot tak update blog...huhu
apa yang terjadi dalam masa 11 bulan ni? banyak sangat kot.. The main part is, Cik Siti dah kahwin..dengan sapa tu nanti Cik Siti cerita macam mana boleh kenal dia dan macam mana TETIBA boleh kahwin..

meh nak share sikit gambar nikah and kahwin hari tu



Yang atas ni gambar nikah.. by the way, kami nikah 15 Julai 2017...kenduri buat 23 Sept 2017...


yang ni gambar masa kenduri....

Next post, Cik Siti akan cerita macam mana kami boleh TETIBA kahwin...sebab masa kahwin haritu Cik Siti still praktikal.. simpanan apa pun tak dak...

STAY TUNED ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...