RANDOM | Cik Siti

Tuesday, 28 February 2012

RANDOM

ASSALAMUALAIKUM AND A VERY GOOD EVENING.....
ops...sorry ter CAPS LOCK plak.....hehe........aku tak tau la nak letak tajuk apa untuk entry ni......but for sure aku nak jugak tulis entry.......
semenjak 2 menjak ni, aku jadi stalker untuk orang2 yang aku iri hati...huhu......(iri hati for improving myself....and not because i wanna be mini them).......then, active plak ber TWITTER....urghhhhhhh.....
okay......sekarang ni setiap pagi pergi kelas, tak dak tempat parking disebabkan tempat parking yang selalu aku parking telah diguna pakai oleh staff2 di kolej aku.......datang awal2 pagi usaha nak ada tempat parking...alih2 kena halau pergi parking tempat lain.......sangat2 tak puas hati di situ....bayar mahal2...tapi facilities tak cukup.....URGHHHHHH!!!
after that, sekarang ni aku da mula rajinkan diri untuk buat breakfast....to save some money.....memang kegawatan ekonomi sekarang ni........ another thing is, i wanna study tonight until 4 o'clock in da morning....can or not.....huhu......but really2 wanna study hard for this module.....REPRODUCTIVE module.....


bubye.....have a good nite sleep....tolong tido untuk aku sekali....^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...