about ACMS at KULIM | Cik Siti

Wednesday, 15 February 2012

about ACMS at KULIM

assalamualaikum and a very good afternoon.....
sekali skala aku tengok la jugak stats aku tuu......ramai yang dok usha update aku tentang acms at KULIM....seriously aku pun tak tau apa cerita...tapi yang pastinya kitaorang (2nd year MD UKM student) takkan berpindah ke situ pada tahun kedua........kami akan berpindah masa 3rd year nanti (tuu memang pasti la kan)...........
memang diaorang ni just cakap ja......untuk peringatan la....korang just only need untuk percaya bila ada kertas yang tertulis sedemikian dan telah di sah kan oleh pihak atasan.........if pihak atasan just cakap without any letter so JANGAN PERCAYA k!!!!!
thank God sebab kitaorang tak keluar lagi dari rumah sewa tuu...hurmmmmmmmmm -_-"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...