it is true.... | Cik Siti

Saturday, 10 September 2011

it is true....

assalamualaikum and a very good evening....
pernah dengar tak orang cakap " sorang pergi, 10 akan datang..."
it is true...actually at first aku pun tak percaya....tapi da 3 minggu aku merelakan dirinya pergi dalam hidup aku, mmg ada la orang2 yang datang mnx couple dgn aku....tapi apakan daya...hati ini sudah serik......sekarang ni aku nak enjoy life being single.....keluar ngan kawan2.....msg ngan laki mana yang aku nak (tp sbg kawan ja k...bkn niat nak main2 kan perasaan org)....
tunggu la, akan tiba masanya, pintu hati aku akan terbuka sendiri..tanpa di paksa.....just need some time for my own....^_^
nak beli patung smurf la....comel...^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...