BEN ASHAARI DAN SAYA | Cik Siti

Thursday, 21 June 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA


wah...dah lama tak join segmen abg ben ni........
http://www.benashaari.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html
serius da lupa macam mana nak letak link tuu.....harap boleh terima la ye macam ni.....kepada sesapa yang nk join tuu sila la klik link di atas ye.....



Sila bagitau kat rakan rakan anda , blog camanakah yang anda suka baca dan kenapa ? 

 blog macam mana aku suka baca????

1- blog yang ada entry pasal benda yang belum aku tau....contoh macam kebaikan menghisap rokok (ok, memang tak dak la kot kan entry pasal tuu......).....ala, entry yang bagi aku macam WOW ja bila aku baca....ataupun aku akan sebut, "o0o0 baru tau ni"....hehhe...blog cam ni untuk aku tambah pengetahuan....

2- blog yang ada gambar baby yang comel2........(sebab aku geram sangat tengok baby2 yang comel2......)

3- blog yang pasal hidup diaorang (bukan nak jaga tepi kain orang..but nak tengok mcm mana life diaorang...ssebijik macam aku ka....kot2 boleh share experience ka apa ka kan....)

4- blog yang ada bagi tips2 pasal penjagaan badan...(itu semestinya...sebab aku ni pun da 21tahun....so kena pandai jaga la semua tu)

tuu ja la kot...hehhehe.....


26 comments:

  1. Singgah dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  2. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini.. #273

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  3. hi pka join jugak..
    jom singgah blog pka nak,,??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  4. hi pka join jugak..
    jom singgah blog pka nak,,??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  5. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  6. dtg dr segment yg sm... folo u. visit mine too.. http://shasafiez.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama! :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yg sama sambil follow :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  12. salam.wah suka jugak blog yg pasal life2 ni.tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

    ReplyDelete
  13. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  14. As Salam..done follow u..dari segmen sama, sudi2 berkunjung ke laman aku

    ReplyDelete
  15. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  16. singgah sini baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  17. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  18. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    lama Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  19. Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum...camat mlm..kunjungan berbalas dri segmen yg sma..done follow anda...thanks cuz sudi singgah ke blog cik honney yg xseberapa 2..


    http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  21. singgah dr segmen sama

    alang2 dh singgah wani follow sekali lah :))

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    salam kenal yer^^

    ReplyDelete
  22. golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segmen yg sama jgk :)

    ReplyDelete
  23. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  24. dari segmen yang sama!
    done follow.^^

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    p/s:happy berblogging!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...