Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas | Cik Siti

Friday, 19 October 2012

Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas

assalamualaikum....


kalau nak join, klik banner ye.....=)

jumlah follower aku adalah 766

disebabkan aku tak reti nak letak button like kat dalam entry, makna kata aku letak link ja le eh.....huhu...(agak ketinggalan zaman di situ)

NI fanpage aku

and, da siap....heheheheh

29 comments:

  1. Thanks join.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/peserta-segmen-jom-tingkatkan-follower.html

    Jom BW peserta lain.. :)

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah..
    dari segmen yang sama..

    http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  3. hi. da follow balik. thenx eh.

    btw, jom join segmen ieka,

    http://icysnowhite.blogspot.com/2012/10/segmen-story-of-fangirl_3210.html

    promote skali taw.. hehe <3

    ReplyDelete
  4. Sama jugak macam TA..... Selamat bersegmen!

    ReplyDelete
  5. Hai,dari segmen yang sama
    Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmenjom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  6. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama :) done follow u :D tolong follow balek :D
    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum , Jalan-jalan .. Follow kamu , Follow balek erk :) Sama-sama tingkatkan Followers kawan-kawan . hehe

    http://youaremykey.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  9. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  10. Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/ folo me back. :)

    ReplyDelete
  11. http://loverholicrawk91.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    terima kasih sebab follow,saya dah memnjadi follower awak yg ke 778 ;D

    ReplyDelete
  12. done follow :)
    singgah sini ye..
    http://speckygirlcikira.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  13. Singgah sini dari segmen yang sama`
    Baca entri sambil follow sekali`
    Salam Perkenalan :)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  14. dtg dari segmen yang sama..done follow...nnti follow kite balik eh..tQ..^^

    http://akiraryuhannastory.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  15. hye , done follow :)
    jgn lupa terjah blog sya jugak , tq

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  16. done follow..hit me back =)
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  17. dtg dari segmen yang sama. salam perkenalan :D

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  18. Salam, done follow u.. :)

    singgah jom :

    http://misskinuko.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  19. datang dari segmen yang sama :)

    http://rafflesia313.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    jom ke blog saya :)

    ReplyDelete
  20. salam n hai dear, sy dr segmen yg sma dgn awk. hit me back please. hehehe. tq

    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  21. Singgah sini, dari segmen sama ^^

    http://singingclouds.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  22. insyrah datang dari segmen sama
    insyirah dah follow
    jemputlah follow balik ya...:)

    http://insyirah-lifediary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.htm

    ReplyDelete
  23. Salam
    Saya datang dari segmen yang sama.
    http://cloudboy93.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  24. hye.
    assalammualaikum tuan blogger.
    amer datang ni ada hajat.

    first datang nak follow blog ni.
    dari segment yang sama
    bukti check follower box .
    id : amerjaya :D
    http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    oh ya. sebagai sahabat blogger.
    amer nak ajak ni join giveaway and segment sedang
    berlangsung kat blog amer.

    yang ni segment sesuai sangat untuk awak :D
    http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-pencarian-bloglist-disember.html

    yang giveaway ni pulak sesuai sangat sebab hadiahnya menarik
    iaitu..
    MP3 SPORT
    mudah dibawa time jogging.
    swatch watch 3x.
    http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  25. Tuan rumah saya datang melawat ni..Salam kenal..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_24.html

    JOM FOLLOW SAYA...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...